torsdag 3 maj 2012

DURBAN

Nu ar vi tillbaka i kara durban. Varan resrutt ar inte den mest logiska men den ar baserad pa kansla. Sa harifran ska vi nu borja ta oss nedover efter kusten. Idag har vi varit hos tandlakaren och kristoffer har fatt sin tand undersokt som han har haft problem med en langre tid nu. Han har fatt smartstillande och pa mandag ska tanden dras!! Den gick inte att radda... sa det betyder att vi blir kvar har ett tag till. :)

 vi bor pa samma stalle som forut eftersom att vi trivs sa bra har!
en ostbricka unnar vi oss efter en vecka i bergen. har mumsade vi gott innan kexet letade sig in i en nerv i kristoffers tand och det blev sangen istallet. vi far hoppas att det blir battre nar tanden ar borta! Kram till er <3

3 kommentarer:

  1. Kollar er blogg varje dag och det är lika spännande varje gång som ni har uppdaterat. Säger som mamma H igen. Vilka bilder, vilka färger. Är så glad för er skull.
    Vi är i Mårdis nu. Här har det kommit ca 1 dm med snö. Vi fick lämna bilen och gå uppför alla backarna. Dubbdäcken var hett efterlängtade ska ni veta. Kram och fortsätt ha det gott. Hoppas att tandläkarbesöket går bra. KRAMMMM på er.

    SvaraRadera
  2. Åh så spännande era inlägg är och såå fina bilder!! Keep it coming ;-) hoppas ni har det lika super som det verkar, ta hand om er och lycka till hos tandläkaren! Massa kramar från oss

    SvaraRadera