tisdag 24 april 2012

south africa for the win!

vi alskar det har landet!! inga bilder till er mina kara vanner dock... kamera ar ett big no no i durban om du vill undvika att bli ranad sa vi far lagga minnerna pa en fin plats i huvudet istallet. det har landet ar verkligen en kontrast till kenya och tanzania. det ar en blandning mellan africa och europa, fast mycket battre an den kombon nagonsin skulle kunna vara. manniskorna ar det basta! igar nar vi var pa bio kallade damen oss for bade darling och baby minst 10 ggr. en annan kvinna gick med oss i 45 min for att hitta en affar vi letade efter utan att vilja ha en krona (vilket ar en chock nar man kommer fran zanzi dar de flesta vill mjolka en mest mojligt). manniskor ar sa genuint trevliga och positiva! det kan tillagggas att gar du i fel omrade, som vi fick uppleva (som tur var tillsammans med en lokal van), ar dom inte trevligare att du unviker all typ av ogonkontakt  och gar fort som fan om du inte vill mucka gral, haha. men generellt ar det verkligen underbart har! vi har atit fastfood varje dag och det finns sa mycket att valja pa: indiska rotis, italienska resturanger, burgers, wraps, pizza.. you name it.

vi stannar har i durban 2 natter till. backpacker stallet vi bor pa har de skonaste kuddarna sa det ar svart att slita sig for en sjusovare som mig, om ni forstar vad jag menar.. :) sedan aker vi till drakensberg som kommer bli helt sjuukt! dar ska vi njuta av berg, vattenfall, natur och hiking. borde kopa en tjocktroja for nu ar det lite kyligt, men valdigt skont att vila fran solen. Pussar <3

4 kommentarer:

  1. Leva livet - nu ska jag leva livet.... sjöng Lillbabs en gång i tiden - den sången håller än för vissa i alla fall. Kram till er bägge och beröm till er för att ni uppdaterar oss ofta på vad som händer i ert liv just nu.

    SvaraRadera
  2. Säger bara som mamma Haidie. Kramar och fortsätt njuta av ert äventyr.

    SvaraRadera
  3. Kram på er...

    SvaraRadera
  4. Kul att höra att ni har det bra! Sköt om er - kramar från oss och en massa gos från Nelly :)

    SvaraRadera