torsdag 18 oktober 2012

lokal mat?

eller inte..... hehe... vi har allt gottat oss i godsaker från "scandinavian bakery" som finns här i staden.. de har bland annat swedish pizza, som smakar precis som hemma.


när det kommer till hälsan är det sjukstuga i vårt rum. vi har verkligen varit lyckligt lottade när det kommer till hälsan för det här är faktiskt första gången någon av oss är sjuk på resan. igår tog jag mig inte upp ur sängen utan låg och sov nästan hela dagen. alltså det suger verkligen, även om jag är glad att det inte kommer ofta så suger det att vara sjuk. inatt sov jag dåligt på grund av febern, snoret och huvudvärken. finns ingen sjukvård i detta land så blir det något är det bara börja rulla mot bangkok. men nu ska vi inte vara dramatiska, ska vila idag igen och hoppas att det känns bättre imorgon.. men våra planer om att resa norrut får vänta, tills vidare stannar vi inne i vårt rum. kristoffer springer ut lite då och då för att handla mat eller vatten. dagens fråga är, vart kommer allt snor ifrån? mer näsdukar tack!

2 kommentarer:

  1. Krya på dig lilla vännen... när man är sjuk så känner man sig bara som ett litet barn, totalt hjälplös, men snart blir du frisk igen & kan ta dig ut med dina starka ben på nya äventyr... tills dess, passa på att njuta av lugnet och roet av att ligga kvar i samma rum dag efter dag. PUSS

    SvaraRadera
  2. Huvva.... inte kul att vara sjuk!! Mår du bättre nu?

    Gott att ni unnar er lite pizza :)

    Kram

    SvaraRadera