tisdag 16 oktober 2012

lugna puckar

vi hade ju biljetter för bussen till Vang Vien igår men bestämde oss redan dagen innan att vi inte skulle åka. kändes inte som att det var dags. så vi checkade ut från resorten och åkte tillbaka in till staden. igår började jag bli krasslig och nu har förkylningen slagit till på riktigt så någon avfärd idag vart det heller inte. har kikat lite på våra möjligheter.. vi har cirka två veckor innan vi behöver vara i huvudstaden Vientiane, så nya planen är att vi sticker norrut istället. norrut till lite lugnare, mindre besökta ställen innan vi åker till vang vien som är lite mer av en partyhub, men där allt nyligen stängts ner eftersom det gått för vilt till.

kikar just nu på att åka båt upp till Nong Khiaw och därifrån till Muong Noi som är en liten lugn ö med mycket natur. idag skiner solen men har intagit sängen med c-vitamin och stannar nog här resten av dagen och jobbar på att bli frisk. har lyckats ladda ner filmen Marley(tog ett dygn ungefär hihi) så det är inte så dumt att vara slö, ska ligga här och vara lat och kika på film. får se om vi åker imorgon eller stannar några dagar till. väskan måste rensas innan, jag bär på alldeles för mycket just nu.

igår var det exakt 7 månader sedan vi startade den här resan!! 7 månader. vi är nog mer rutinerade när det kommer till den här livsstilen, men absolut inte mätta eller uttråkade. allt känns fortfarande helt fantastiskt, och den här resan är utan tvekan det bästa vi gjort. friheten, flexibiliteten, nya upplevelser, människor och lärdomar... mmm!!

här är min favoritposition när jag chillar, kallar den för "bollen"... så bekvämt!! någon annan?

1 kommentar:

  1. Den där ställningen verkar ju toppen....... om man vill få ont i hela kroppen!!! Du är så knasig ibland :)

    Ja tänkt att ni varit borta i 7 månader. Idag den 17 oktober blir Nelly 17 månader... Känns ibland som att ni inte varit borta så länge, men man inser ju att det är ganska länge då det är nästan halva Nellys liv :)

    Vad tråkigt att du blivit förkyld!! Hoppas det går över fort. Men visst har ni varit väldigt förskonade från att vara dålig under resan överlag? Krya på dig!

    Kramar!

    SvaraRadera