torsdag 27 september 2012

sista dagen

efter att ha kikat lite på planerna är det nu dags att röra på sig igen, så vi har bestämt att vi lämnar koh phangan imorgon. missar full-moon party med två dagar men tänker att det är lika bra. härifrån till bangkok tar det cirka 20 timmar med taxi, båt, väntetid, buss o.s.v. sedan ska vi så fort som möjligt försöka åka från bangkok(har ju redan varit där 3 gånger och ska dessutom dit igen efter laos för att ordna visum till indien) till chiang mai. en bussresa på yttligare 10-12 timmar. där vill vi spendera lite tid och sedan blir det kanske en natt i chiang khong som ligger precis vid gränsen till laos.

idag regnar det och är mycket svalare i luften med en frisk bris. vi har haft så himla sköna, lugna och lata dagar här. blir kul med lite fart och nya äventyr nu :) ska slappa och njuta av sista dagen, har druckit en underbar mango-lassi till frukost och lite senare är det dags att packa ihop alla saker i ryggsäcken.
on the road again...

lite bilder från middag igår;
älskar ställen man kan sitta/ligga rakt på golvet medan man äter :)

2 kommentarer:

  1. Ha det så jättebra på era resor framöver och TACK för att ni har varit så flitiga på bloggen den här månaden - det är så kul att följa det ni gör. Hjärtliga kramar Från mamma Haidie

    SvaraRadera
  2. Ni ser ut att ha det riktigt bra - soft, soft, soft och soft! Ett sånt ställe att äta på skulle jag också vilja ha. Kanske får duka upp på vardagsrumsgolvet, hehe! :)

    Instämmer med mamma - jättekul att ni uppdaterar så mycket!
    <3

    SvaraRadera